OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD FL ZUTENDAAL - KK MALLE-BEERSE  1-12 (0-3)

DATUM 11-11-2016

DOELPUNTEN 6'18 Dahmani 0-1, 7'28 Ouaddouh 0-2, 8'21 Ouaddouh 0-3, 22'09 ... 1-3, 22'43 Ait Salah 1-4, 23'45 Ouaddouh 1-5, 24'25 Ouaddouh 1-6, 26'02 Dilliën 1-7, 26'02 Dilliën 1-8, 28'30 own-goal 1-9, 30'19 Ouaddouh 1-10, 35'48 Dilliën 1-11, 36'39 Amajoud 1-12

VERSLAG We zien eenrichtingsvoetbal waarbij de Limburgse keeper de nul houdt op pogingen van Dilliën, Amajoud, Didi en Ait Salah. Dahmani kan vanuit een scherpe hoek in minuut zeven de scoren openen. Ouaddouh zorgt met twee doelpunten voor de 0-3. Na negen minuten zien we voor het eerst Zutendaal en het is meteen levensgevaarlijk maar de bal gaat op de deklat. Corthouts heeft pech als zijn afstandsschot op de paal belandt. KK Malle-Beerse is constant baas en kampeert op de helft van Zutendaal maar scoren lukt niet. Ook dat geldt ook voor Zutendaal, maar de schuldige daarvoor is het doelhout. Twee minuten voor tijd kan doelman Van Leeuwen redding brengen en belandt de rebound op de paal. In de laatste minuut is er een snelle uitbraak van Zutendaal, ook Van Leeuwen is geklopt, maar opnieuw staat de paal in de weg. Hetzelfde spelbeeld in de tweede periode. Na een uitbraak van Zutendaal kan Van Leeuwen enkele keren redden, maar uiteindelijk scoort de thuisploeg toch. KK Malle-Beerse reageert meteen. Dahmani bereikt Ait Salah die aan de tweede paal binnentikt. Na een goede actie knalt Ouaddouh de bal in de winkelhaak en even later glijdt hij de bal binnen op assist van Dahmani. Een combinatie Dilliën - Amajoud - Dilliën is eveneens succesvol, net zoals een combinatie tussen Dilliën en Daali. Een owngoal en een goed uitgevoerd ingstudeerd nummertje op corner later is het met nog een kwartwedstrijd te spelen 1-10. Zutendaal is amper bij machte om al voetballend in de buurt van Van Leeuwen of zelfs op de helft van de tegenpartij te komen. Het moet rekenen op missers van KK Malle-Beerse om gevaarlijk te worden... of op tienmeters. In de laatste zes minuten krijgt het drie tienmeters. De eerste van Geraerts wordt fraai gered door Van Leeuwen. De andere twee worden naast getrapt door Corthouts en Weyen. Tussendoor zorgen Dilliën op assist van Boujemaoui en Amajoud op assist van Dilliën voor de 1-12. (Bron Malle Beerse.)